Lite mer om:

Mia Johnson

Jag jobbar med digitala strategier, förändrings- och projektledning samt inspirationsföreläsningar.
Att vara konsult innebär att man har frihet men också ett stort ansvar. När du hyr in mig kan du känna dig säker på att du får kompetens och erfarenhet.

KONTAKT

Telefon: 076-817 5630

Kompetenser

Jag har mångårig erfarenhet inom digitalisering och IT. Mina uppdrag är ofta en kombination av strategiarbete, förändrings- och projektledning.
Sedan mitten av nittiotalet har jag varit flitigt anlitad som föredragshållare och utbildare. 
När jag får jobba som en länk mellan verksamhet och teknik trivs jag bäst. Att skapa struktur, få ordning på informationsflöden och hitta nya arbetssätt som förenklar vardagen är det som engagerar mig.  Jag hittar lösningar på komplexa problem och trivs med att arbeta både strategiskt och operativt.
Ladda ner CV här
Certifierad förändringsledare
Diplomerad it- & digitaliseringsstrateg
Många års erfarenhet som inspiratör & utbildare 
Erfaren projektledare

Mer om Mia

Sedan oktober 1992 har jag jobbat som egen företagare. Men min IT bana startade 1985 när min dåvarande arbetsgivare, SAAB, behövde Cobol programmerare.

Jag började jobba som konsult januari 1988 på ett mindre konsultbolag i Göteborg. Det var där och då som min fallenhet för pedagogik och kundvård upptäcktes. Under ett par år åkte jag runt i Sverige, installerade system och hjälpte till med implementation.
Efter lite ekonomistudier var jag tillbaka i IT världen. Ofta i rollen som utbildare. Det var nu som min långa resa med Microsoft startade.

SharePoint har varit mitt verktyg sedan första versionen kom. Då var det kanske inte en favorit men idag när så mycket har hänt med produkten är det, tillsammans med övriga produkter som ingår i Microsoft 365, ett verktyg som jag gärna använder.
Parallellt med företagandet har min man och jag tre barn. Tillsammans med familjen har jag bott fyra år i Oregon. 

Jag är medlem i Munskänkarna och startade det första svenska kvinnliga Whiskysällskapet.

Vi bor i ett gammalt tingshus, med anor från 1640, som vi renoverar. Får vi tid över så reser vi gärna, både inom och utom Sverige.

Kontakta Mia

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram