Lite mer om:

Johan Johnson

Som säkerhetskonsult jobbar jag med att identifiera och minimera risker. 
 

KONTAKT

Telefon: 072 - 200 5090
Epost:  
johan@mejc.se

Kompetenser

Jag har närmare 10 års erfarenhet av säkerhet. 2013 började jag arbeta inom bevakningsbranschen, främst inriktad på larmutryckningar, men gick sedan över till att jobba med butiksbevakning. Inom butiksbevakning har jag arbetat både uniformerat och civilklätt, med allt från förebyggande till ingripande. Sedan 2017 har jag även föreläst om bevakningsjuridik, vilket jag nu utvecklat för att hjälpa butiker minska svinn och öka kunskap och förståelse om förebyggande av brott i butiksmiljö.
Ladda ner CV här
Diplomerad butikskontrollant
Ordningsvakt med flera års erfarenhet
Diplomerad Säkerhetssamordnare 

Mer om Johan

Min resa i säkerhetsbranschen började 2013 när jag flyttade hem till Trollhättan från Lund. Jag började arbeta som väktare på ett mindre företag verksamt i Trestad och Skaraborg. Jag sysslade främst med rondering och larm-utryckning och fick ofta ansvar över grupper med kollegor på större uppdrag.
När migrationskrisen kom 2015 blev jag rekryterad till Securitas i Trollhättan/Vänersborg och jobbade med säkerhet på flertalet asylboenden runt om i Trestads-området.
2016 fick jag, som ordningsvakt, ansvaret för den operativa säkerheten i receptionen på Sveriges största asylboende.

Hösten 2016 rekryterades jag tillbaka till det mindre bolaget och arbetade som civilklädd butikskontrollant och ordningsvakt på Torp och Överby köpcentrum i Uddevalla och Trollhättan. 

Sensommaren 2021 började jag arbeta som Säkerhetskonsult hos MEJC samtidigt som jag studerar på SSF till säkerhetssamordnare.
Jag bor på en mindre gård med min sambo och våra två barn. Vi strävar efter att bli självförsörjande på frukt och grönt samtidigt som vi renoverar gårdens byggnader.
Jag är gruppchef i Hemvärnet sedan 2012, och har genom det varit med och ansvarat för säkerheten på flera militära skyddsobjekt. Bland annat objekt som inkluderar förläggningar med utländska styrkor under övningar som Aurora17.

Kontakta Johan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.